Monday, February 28, 2011

.:: Sekeping Hati Muat Untuk Semua ::.

Bismillahirrahmanirrahim....

Assalamu'alaikum... :)
Waaahh.. Hari ni tepat sudah 2 bulan Wardah menyepikan diri menyembunyikan hati... :D

Apa khabar semua?? Insya Allah, sehat-sehat je semua kan?? :)
Kalo ada yang tak sehat tu, lekas-lekas pergi jumpa doktor atau makan ubat ye.. :)

Tak lupa jugak ucapan jutaan terima kasih buat yang sudi dan setia berkunjung dan follow blog Wardah sepanjang kepergian Wardah ni.. :) Insya Allah, kalo ada lebih masa terluang, Wardah cuba singgah semula blog-blog awak-awak semua ya.. :)

Serius!! Memang seibuk sangat sem ni lah... Banyak betul aktiviti dan kerja-kerja rumah yang kene buat.. Belum lagi test, exam, quiz, assignment... hurggghhhh~ 


Letih, penat, stress.. Semua ada...

Dalam 2 bulan ni jugak, macam-macam yang berlaku dalam hidup Wardah... 

Termasuklaaaaah........................................

Iyaaa.. Wardah putus cinta.. :D
Tapi, kenapa boleh gelak-gelak ya??? :D

Alhamdulillah... Satu cinta yg Allah tarik dari Wardah, berjuta cinta yg Allah kurniakan untuk Wardah...

Sejuta penghargaan Wardah nak ucapkan buat kasih-kasih dan cinta-cinta Wardah yg tak putus-putus beri semangat dan kekuatan untuk Wardah.. :)

Alhamdulillah, Allah temukan Wardah dengan seseorang yg sangat-sangat memahami dan sudi menemani Wardah sepanjang Wardah bersedih hati.. :)

Dari dia Wardah banyak belajar untuk jadi lebih matang dalam membuat keputusan... Apatah lagi yg berkaitan dengan hati dan perasaan..

Dari perpisahan ni juga, Wardah belajar untuk luangkan lebih masa untuk diri Wardah sendiri... 
Alhamdulillah, Wardah tak terlalu kecewa lagi kali ni.. :)

Tak puas rasanya nak panjatkan kesyukuran pada Allah.. Terasa macam baru tersedar dari khayalan bila Wardah dikurniakan ketenangan yg amat sangat sekarang ni... Alhamdulillah, Alhamdulillah, Alhamdulillah.. :)

Dalam masa nak melawan rasa kecewa ni, macam-macam Wardah buat.... Join program.. Pegi konsert.. Makan angin.. :D Sampaikan dalam seminggu tu, semua program kitorang pakat redah pegi semua... Alhamdulillah, ada manfaatnya di situ ye... :)

Hubungan Wardah dengan kawan-kawan pon semakin rapat.... Alhamdulillah... Tak kurang jugak kawan-kawan baru Wardah dapat.... Seronok sangat-sangat rasa.. :))

Jom tengok gambar-gambar Wardah kat bawah ni naakkk??? :D

Cik Sarah Farhana... My lovely darling yang paling jauh sekali.. :))
Alhamdulillah, berkesempatan jugak jumpa dia sementara dia ada kat Malaysia ni.. :)

Yaya, Kina & Ana yang Sooooooo Sweeet.. :))

Hehe.. In-Team.. Gila lah!!! :D Dalam Masjid UIA tuh.. wuwuwuwu~

Masa ni paling kecoh sekali.. :D Akhirnya, dapat juga bergambar dengan Nazrey Johani.. Suka sangat dengan dia... :)

Assalaaamu'alaikum!!! Professor Izy Haji Ali.. :D Hensem kan? kan?? :D
Haaaa... Tu la cara-cara nak hilangkan kecewa... Pegi konsert, dengar ceramah, amik gamba.. hehehehe :D

Suka! Suka! Suka! :D

Hehe.. Okeyla.. Nak sambung belajar pulak.. Azam baru ni lepas putus cinta.. :D

Selamat Malam semua.. Selamat BerBlogging... :D

p/s: kepada 'encik itu' yang sabar menanti entry ni siap, maka jangan salah faham banyak sangat ye... :D malu bertanya sesat jalan tau~ :D

1 comment:

acer said...

saling follow dunk
kalu mw easyonlineplace follow
nanti q balik follow
kalu mw cantumin web kmu juga

.:: Tinggalkan Debunga Di Sini ::.

Popular Posts

.:: Ding Dong ::.

Get widget here