Sunday, June 27, 2010

.:: 2nd cOnTeSt ::.

heeeeeeee... dlm masa tak sampai 1 jam, da 2 contest wardah join...
waaaahhhhh~ mmg tamak... oopsss!!!
bukan tamak laaa.. sgt teruja tgk contest2 neh.. hadiah pon best2 jek...
org yg wat contest lgk la best sbb nk bg hadiah free2 je.. :))

contest kali ni wardah jumpe kt blog pUk pUk GirL!!! lg...
hehehe.. sbb, tgk die galak sgt join contest... :))

contest kali ni ditaja oleh ASaDa RyutaRo..
huuuu... tq asada... :))




Syarat-syarat adalah sangat mudah!!
  • Buat satu entry khas dengan tajuk Contest Gambar Best by AsaDa. UPLOAD GAMBAR TERBEST yang anda ada. tak kiralah gambar anda sorang atau ramai-ramai. takpun gambar orang kenduri kawen. asalkan bukan gambar lucah. yang pasti, gambar tu anda punya.. bukan cilok dari pakcik google atau orang lain.
  • Ceritakan kisah sebelum atau semasa atau selepas gambar tu di capture secara ringkas mengikut kreativiti anda. jangan panjang sangat sampai cecah lantai. karang merangkak asada nak baca..
  • Copy banner di atas. letakkan di dalam entry dan di side bar blog anda. pastikan ia di-link terus ke entry ini.
  • Anda boleh letak seberapa banyak gambar. tetapi hanya satu gambar daripada anda dipilih untuk dipertandingkan.
  • Dah siap buat semua syarat, letakkan link atau url entry anda tu di ruangan komen entry ini untuk asada terjah. selesai..
  • Nama peserta akan asada letak dan link kat tepi blog ini. so, sila bagi nama glamour anda.

TARIKH TUTUP PENYERTAAN IALAH 1 JULY 2010..
masuk je 2 july, tutup..
*
*
*
*
*
*
*
okey... wardah da pilih gmba yg best lam simpanan wardah....... gmba kt bwh ni laaaa..... :))



nk stori sket la pasal gmba ni kan...... gmba ni ktorang amek pd 21 mei 2010 yg lpas.. kre gmba baru jgk la kn?? :))

masa ni, ktorang g wat charity work kt ZoO neGAra anjuran MahaLLah Haleematus Sa'adiah, UIA, Gombak...

mase ni, sronok sgt sbb da lame sgt Geng 13 ni tak wat mende same2....
dlm gmba ni, yg dpn skali tu, wardah.. :)) okey, plg kecik, kena la duk dpn...
yg blakang hajar, tudung oren, nonie, sblah nonie, ana n yg blakang skalik, kina..

nape wardah pilih gmba ni, sbb, we all nmpk ceria sgt2 walopon baru je lps bersihkn kandang zirafah and mandikan gajah...... busuk and penat sgt2 tau... neway, credit to yaya yg amek gmba neh.. u're the best dear..... :))

walopon tak sume ade dlm gmba ni, tp, gmba ni da cukup cerminkan semua 13 org kwn bek wardah yg mmg best!!! ....... :))

SYG SGT ngn korang sume... <3

by the way, sape2 yg nk join contest ni, sile la klik2 kt blog ni:

ThE sToRy oF LiFe

again, tq AsaDa... :))

3 comments:

ASaDa RyutaRo said...

hahaha.. ape perasaan dapat bersihkan kandang zirafah n mandikan gajah? err.. cmna zirafah tido ea? erkk..

ngeee~ tQ sudi join contest ni.. dah siap link nama kat senarai peserta..

gud luck ea..

(^^,)

.: waRDaTuL fiRDaus :. said...

huhu.. tq Asada....

perasaan bersihkn kandang zirafah adlh sgt busuk, n perasaan mandikn gajah adlh sgt takut..
kui3x.... of cos la bes...
bkn calang2 org dpt wat...

nk2 kalo da kene keja ngn zirafah... huhuhuhuhu..

zirafah tdo waktu mlm je.... die tdo cm lembu,kucin, anjing, tp, x ltak la pale dorg ats tanah.... :))

diriku said...

gud luck =]

.:: Tinggalkan Debunga Di Sini ::.

Popular Posts

.:: Ding Dong ::.

Get widget here