Wednesday, November 17, 2010

.:: diRiMu taKKan aDa penGGaNti ::.

assalamu'alaikum...
hye, samat mlm smua.... hihihi...
bleh plak wardah tak tido-tido lagi kan?? :D

semua org tau, skrg ni hampir semua IPTA & IPTS sdg cuti lg bercuti sakan....
so, secara tak lgsg, kalo dkt UIA ni, ramai la senior-senior & student-student yg grad.. 

di kalangan wardah, ramai la senior yg pernah lepak-lepak, makan-makan sesama yg da grad...
tahniah utk smua ye.... insya Allah, sgalanya dipermudahkan Allah... moga kalian semua dipermurahkan rezeki, dipermudahkan urusan, dpt keje yg baek-baek, dpt jodoh yg soleh solehah... insya Allah, amiiiiinn.. :))

tadi, byk la tgk status-status kt BukuMuka dr senior-senior yg nk grad tu ckp sedih-sedih nk tggalkn UIA... so, dlm byk2 status tu, sy tertarik ngn satu video ni.. maybe ramai yg da penah tgk n denga lagu ni kot.. wuwu.... tp, bile dnga and tgk je lagu ni, teringat kat sume kawan-kawan, member-member, teman-teman.. :)

haaa.. nk tau lagu ape?? lagu tu, lagu ni:

 The Lion Story ft Zahidah: Lagu Teman

da tgk da video tu?? amacam?? best tak?? hehe... 
wardah rase nk menitis dnga lagu tu...

so, secara tak langsungnye, wardah nk tujukan lagu ni, utk smua kwn2, tman2, member2, sahabat2 wardah yg disayangi sekalian....
smoga persahabatan kita takkan trputus smpai bila2....
smoga persahabatan kita sntiasa diredhai Allah, dan setiap drpd kita akn terus dipermudahkan segala urusan selagi kita masih berpegang pada janjiNYA.. insya Allah...

sara yg jauh pegi belaja.. :)
su... kwn yg paling suke ngaji... sore die sdap.. :))
erin... dolu-dolu salu g DM ngn die.. :))
anis.... bakal lawyer, insya Allah.... :))
adell..... dulu sme2 kecik, skang die da besau.... :))
ili (yg sebelah kiri).. salu kene buli ngn wardah.. hihi.. :))
kenot!!!! penceria terunggul.... :))
hajar.. sentiasa ayu jep.. :D
jane... jage-jage... asben die usha kt blakang tuh..... :D
k.tip..... pon penceria terunggul gak.. :))
yaya= arisah ariwatan... :D
ana....... kelaka die ni.. wuwuwuwu :))
enun... sgt2 bermotivasi.... :))
ijah@ pepe...... same2 kecik laaa.. :D 
k.nik.... erm..... sumenye, bereh..!! :D
madi..... always smiling2.. :D
k.lah.... sape berani lwn die?? nk kene pecah papan kt kepala?? :D 
k.ina@ hafizah... :))
nonie laaaa..... hantu camera.. :D
k.tQa..... boleh jadi kaunselor terhebat.. :))
asma'...... sentiasa kuat.. salu curik2 semangat dr asma'... :))
hehe... smua yg kat atas ni, kawan-kawan wardah yg banyak menghiasi hari-hari wardah..
suka, duka, pahit, manis.. smua ada......

kengkawan, lagu tadi tu wardah tujukan khas utk korang smua eh.....
tQ utk sebuah persahabatan yg sangat-sangat indah....
semoga ukhuwah ini takkan pernah terputus sebab setiap dari korang ade kelebihan masing-masing yg sentiasa menyatu-padukan kita semua...
alhamdulillah.... :))
macam dlm lagu tu, lirik dia, "memang nyata dirimu takkan ada pengganti"
mmg susah nk carik pengganti yg macam korang smua.. :))

jaga diri baek-baek...
wardah doakan selalu semoga semua berjaya di dunia & terutamanya di akhirat....
insya Allah...

akhir sekali, sempena hari Raya Aidiladha ni, wardah nk ucapkan salam Aidiladha, maaf zahir batin kalau-kalau ade tersalah yg tak diperasankan.. :))

Selamat Malam All.. :))

p/s: kengkawan, ade gamba-gamba yg wardah download dr MukaBuku.. sori eh... terpaksa..
kalo tak, nnt tak cukop korum plak beratur.. :))


4 comments:

ainun said...

thanks qila. dirimu juga takkan ada pengganti. entri sgt bermakna. terima kasih menjadi sahabatku.
p/s; blog yang cantik. teruskan menulis!

.: waRDaTuL fiRDaus :. said...

welcome enun.. :) n thanx jugak.... luv u fillah...
insya Allah.......

shazni hj muda said...

impressed n terharu...cam rugi je lambat bce...almklmla..duk umah neh..even cuti..tp mse nk spend ntok on9 ni terhad,,haha..terlalu byk xtvt nk dibuat...huhu,.sedey...syg kamu yg amat...moge persahabatan kita ni sntiasa dilindungi Allah..ameen ....da BEST thing i had in my life...to KNOW all of u babe ,...slm syg sokmo.. :)

.: waRDaTuL fiRDaus :. said...

yup!! da BEST thing ever!! :D

.:: Tinggalkan Debunga Di Sini ::.

Popular Posts

.:: Ding Dong ::.

Get widget here