Monday, November 15, 2010

.:: KaWaiI gaDGeT's coNTest ::.

assalamu'alaikum.. :))
hehehe..... ape khabar sume??
hikhikhik.... hari ni rase hepi gile la... :D
tak tau nape.. bukan de pape perkara menarik pon yg berlaku... hehehe..

oh ye.... kan da setat cuti ni.... so, same la macam cuti-cuti yg lepas, duk rumah je la kan..
ape lagi boleh dibuat.....?? wuwuwuwu~
online, offline, makan, tido dan yg sewaktu dgnnya... hehehe...

sebabkan nk gunekan kemudahan wireless yg da trpasang kt rumah ni, wardah pon amek keputusan la kan nk try join contest-contest yg agak-agak menarik kalbu nih.... :))

ok, kali ni, wardah pilih contest dr MOMMY PINKY
contest ni memang sng nk buat, tp, payah nk menang... :D

since die senang nk buat, wardah pon nk buat laa...
menang kalah adat pertandingan... :)
usaha yg paling penting.. wuwuwuwu.... (dlm hati nk menang jugak.. hihihi)

name contest ni ialah : Kawaii Gadget Contest.. banner leh tengok mcm kt bwh ni la.. :))
utk join contest ni, kene jdk follower Kawaii Gadget dulu.. kalo tak, tak layak.. :))

semua pertandingan ade syarat.. so, utk tgk syarat-syarat contest ni, leh la klik di sini..

erm... then pilih lagu... duk pikir-pikir, godek-godek kotak ingatan, selak-selak urat sejarah, wardah decide nak pilih lagu ni..

Aris Ariwatan - Lamunan Terhenti

haa.. kenapa lagu ni?? lagu ni, takde sejarah yg menarik pon... kalo korang perasan, wardah penah letak lagu ni lam post sebelum ni.. tp, sbb wardah pilih lagu ni, bkn sebab entri tu ek.. :))

sebenanya, lagu ni kan, faveret wardah and dua BFFs wardah, NONIE & YAYA... betul.. haha... sebab yg boleh jadik feveret kitorang ni, dulu, setiap kali blk kelas je (especially after kelas kul 5pm - 6.30pm) mesti kitorang dnga lagu ni berkumandang kat radio... oopps!! ha'ah, kalo kelas petang tu, konfem-konfem la naek kete, and selalunya kete Nonie la... tak lalu jalan kaki, penat.. hehehe.. and, yg paling penting, bile kitorang rase-rase nk nyanyi je, mesti lagu ni yg keluar dr mulut kitorang.. huhu.. :)) 

itu yg kes kelas ptg or mlm.. kalo habis kelas tngahari plak, normally, wardah and yaya balik jln kaki jep.. excercise.. hehe... sambil jalan-jalan tu, masuk je simpang Mahallah Hafsah ke Female Sport Complex (warga UIA komfem tau), automatiknya, lagu ni akan terlantun dari mulut-mulut comel kitorang ni... bukan setakat lagu dan suara jep, yaya plak sebagai pelakon gayanya, mengikut lirik lagu tu... hehehe.. tanpa mempedulikkan pandangan-pandangan pelik student-student len yg bengang sbb diorang kene pegi kelas ptg, kitorang plak yg da habis klas, melalak dan memekak plak di bwh terik mentari.. ekekekekek... pernah satu hari, Ana ikut kitorang balik sekali.. tobat da lepas tu takmo ikut-ikut lagi.... hehehehe.. :) pernah jugak try nyanyi lagu laen, tapi tak jadi... lagu ni jugak yg keluar.. hehehe............... :D

wee... kamilah insan yg plg kerap sekali menyanyikan lagu ni dlm waktu sehari... :D

klik la kt butang play kalo nk denga ye.. jgn risau, bukan suara kitorang pon.. :D

to NoNie & YaYa, trima kasih sbb sudi nk nyanyi-nyanyi lagu ni walopon suare aku tak berapa nk sedap.. hihi..... syg kamu berdua bangat-bangat... mmuahhhhh!! 

weheeeeeeeee... ok, skarang mau tag-tag plak pd insan-insan terpilih.. :D



tarikh tutop contest ni ialah pada 13 December 2010.. wahhh.. mmg kene laa..... hari jadi NoNie tu... kalo menang, mmg beruntung la nonie.. erm... tp, tak decide lg nk bg Nonie as present ke tak.. hehehehe....

hadiah?? konfem KAWAII punye... cube tgk kt banner tu, ade yg comel-comel ala Mashimaro kan?? kan?? :)) suke tak? suke tak?? haaa.. kalo suke, sile-sile la rajin kn diri klik kt sini utk menyertai keyh.. :)) 

okkaiii... selamat menyertai pertandingan yg best nih.. :))


oh ye.. since wardah mmg da jd follower Mommy Pinky yg comel lote ni dari dulu lg, so, automatiknye, wardah tau sal contest ni dr Mommy laa.. :))
thanx to Mommy sbb wat contest yg best ni.. :))

p/s: rugi kalo tak join.... walo pon kebarangkalian utk mng adelah 7 dr beribu... :))

8 comments:

Mommy Pinky said...

dear, tukar tajuk entry tu tau..lain sume ok ;)
gudluck dear..hehe

.: waRDaTuL fiRDaus :. said...

oh.. okkai.. tQ :))

deefaLya~ said...

gudluck contest. =P

singgah dan follow. =P

N@di@ said...

cayunk tq tag nadia cumil

shazni hj muda said...

qlah syg..huhu..tak sgke..lagu ngarot kite ni pon bley jd bhn ko ntok wat entry yg best neh..haha...once again..impressed,,,even respond yg agk lmbt..waa...syg kamu bngat...smpai mati..
so..aku tujukan lagu permata dr mirawana ntok ko..hehe..syg ko lalink.. :)

.: waRDaTuL fiRDaus :. said...

wuwuwu.. aku kan mmg BANYAK sgt mase nk taip2 nih.. aku bukan supermom mcm nko.. zmn aku da berakhir... cewah...!! haha..... syg kamu jugak..... :D

tQ for the song.. nnt aku dnga ek.. :D

khairolghani said...

terima kasih sebab join contest..good luck..

waRDah a.k.a QiQi said...

@khairolghani.. same2.. :) tQ.. wuwuwu

.:: Tinggalkan Debunga Di Sini ::.

Popular Posts

.:: Ding Dong ::.

Get widget here