Saturday, July 2, 2011

... Duit Yang Dah Habis Pon Boleh Bertakung Jugak ...

Assyyyalaaaaamu'alaikum.... ^_^
Shelamat fetang shemuaaaa~ Hari ni ngetngot sikit ye sebab duk dalam library seorang diri...
Maunya tak jadik ngetngot... Huhuhuhu~

Okeyh, hari ni nak cakap pasal duit.. Ya!! Mana-mana pon kena pakai duit sekarang... Nak masuk tandas awam pon kena baya jugak... Anak-anak nak pegi sekolah pon nak pakai duit jugak.. (Belum ada anak lagi pon dah kena bagi duit belanja..) 

Disebabkan itu, pagi tadi, dengan mata terpejamnya, cik Wardah post sesuatu tentang duit kat Facebook...

Klik untuk lebih jelas..

Memang duk mengeluh je dua tiga hari ni, duit laju je habis.. Lagi-lagi buat isi minyak kereta... Kereta ayah pon tak isi minyak banyak macam kereta cik Wardah ni.... Alhamdulillah, dalam sempit-sempit, ada jugak rezeki tu masuk ikut celah-celah dinding... Dapat lah belanja adik-adik makan ice-blended mahal kat depan kedai tu haaa...

Setelah beberapa lama... Adalah kan beberapa komen yang timbulllll....

Komen yang ni, memang terguling-guling cik Wardah gelak......

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



Haha... Nak berusaha jugak bina 'takungan' tuh.. Huhuhu~ Biar sama dengan yang dibelanjakan.. Wuhuhuhu~

Setelah beberapa lama.... Muncul yang ini pula....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Eheeemmmm... Amacam?? Sentap taaakkk??? ^_^

Betul cakap En Daniel nih... Nama dia bukan Daniel pon... Huhuhu~
Jadi... Dengan ini, cik Wardah nak menyeru kepada semua... Lihatlah di sekeliling anda... Lihatlah sesiapa yang di dalam kesusahan... Bantulah mereka... 

Apa?? Tak jumpaa?? Tak ada?? Okeh.. Meh cik Wardah permudahkan untuk semua...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



Mereka ini butuh bantuan anda semua.... Untuk kisah lebih lanjut, klik SINI.

Sumbangan ikhlas daripada anda boleh dihulurkan ke akaun:

CIMB


01070068677528


Noormawati Mohd Rasif



p/s: Tak rugi kan habiskan duit kerana Allah?? ^_^ Insya Allah, besar ganjarannya nanti.... Selamat beramal~ ^_^

4 comments:

al_hakim said...

=) well done kak..t belanje sy pulak ye

Sunah Sakura said...

alhamdulillah... sebaran yang baik... suka dengan komen2 yang dicrop tu... :)

FasiHaH SupiaN said...

komen2 yg membina tu kak wardah! :)

caliph shuriken said...

stuju dgn Daniel.. klau ada rezki lebih mmg patut melabur ke arah takungan pahala tu ^^

.:: Tinggalkan Debunga Di Sini ::.

Popular Posts

.:: Ding Dong ::.

Get widget here