Friday, July 22, 2011

SEGMEN : ANDAI INI RAMADHAN TERAKHIRKU

Assalaaaamu'alaikum.. ^_______^

Haaaa~ Apa khabarkah semua?? Semenjak dua tiga menjak ni, cik Wardah memang malas betul nak bukak blogger in draft nih.. Apetah lagi nak taip entri... Huhu~ Tapi, mesti bukak jugak la, baca entri-entri dari awak semua.. Hehehe.. Kalo rajin terlebih sikit, keluar la nama cik Wardah kat kotak-kotak komen tu.. Hehehehe...

Aha!! Tinggal lebih kurang 10 hari lagi sebelum tiba bulan Ramadhan... Sudah bersediakah anda??

Bersempena Ramadhan yang bakal tiba ni, tetiba saja cik Wardah bersama dua lagi blogger lain, iaitu al-Hakim & cik Nurussalwa nak buat satu segmen sempena kehadiran Ramadhan kali ini.. Okeh, cik Wardah tompang aje, mereka berdua yang plan... Kihkihkih....

Jom-jom saksikan, apakah segmen itu yeee~ ;)







SYARAT:
1. Buat satu entri tentang perancangan anda untuk mengisi Ramadhan yang akan datang ini andai anda tahu ia adalah RAMADHAN terakhir anda. sertakan juga bersama perubahan yang ingin anda capai di penghujung bulan Ramadhan sebagai pen­­utup entri anda.

(format bebas)



2. publish dan letakkan link anda di entri ini.

3. banner segmen hendaklah dilinkkan ke URL entri ini.
.
4. Segmen ini bermula dari malam ini, iaitu 22 Julai 2011 bersamaan dengan 20 Sya’ban 1432H sehingga 1 Ogos 2011 bersamaan dengan 1 Ramadhan 1432H.




Diharap setiap perancangan dalam entri anda akan dapat dilaksanakan dalam Ramadhan yang mendatang juga memberi manfaat kepada pembaca-pembaca yang lain.


Insya Allah.






Pada penutup segmen ini, setiap link dari blog yang membuat penyertaan akan diterbitkan di ketiga-tiga blog penganjur iaitu PILIHAN HATI, WARDAH HUMAIRA', dan juga di THE GARDEN OF LOVE.

Bersegmen sambil muhasabah diri.

Join yuk! Ajak la sekali kawan-kawan yang lain okeh.... ;)


SELAMAT BERAMAL!!! ^______________^


Terima Kasih.... ^_____________^


p/s: 1st time buat segmen nih.. Ahaks!! ;)
· 

3 comments:

FasiHaH SupiaN said...

wah,,,,mantop2 semuanya....

syarifahsidrus said...

dah join :)


segmen-andai-ini-ramadhan-terakhirku

'Ainun Qalbi said...

dah join segment..
http://ainunqalbi.blogspot.com/2011/07/segmen-andai-ini-ramadhan-terakhirku.html

.:: Tinggalkan Debunga Di Sini ::.

Popular Posts

.:: Ding Dong ::.

Get widget here