Sunday, December 5, 2010

.:: Awaklah Sahabat Saya Dunia Akhirat: Jeng Jeng Jeng ::.

assalamu'alaikum.. :))

apa khabar awak-awak semua?? da malam ni, tak mau tido lagi ka?? :D

kali ni, wardah wat satu entri khas untuk sahabat saya.... siapa ya sahabat saya?? errmmmmm.. 


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


kalo awak-awak semua belum follow dia ni, sila klik pada nama dan follow ye.. :D
(k.tQa.. wardah promote awak ni... boleh la nasi lemak Asiah double.. tambah bunga and cokelat sekali.. :D )

mula-mula wardah kenal Cik QaQa ni, masa final semester kat CenFos IIUM, Nilai yg mana we all adalah batch pertama yg mendiami deretan rumah kedai tersebut.. :D

kalolah UIA tak suruh we all semua pindah dulu, memang lah sampai sekarang wardah tak kenal Cik QaQa nih, sebab kita satu dorm.. perhatian, DORM ya.. bayangkan da masuk matriks pon duduk dalam dorm yg memuatkan 20 orang.. huhu..... 

dulu-dulu selalu pegi dinner petang-petang, makan nasi lemak cili padi + telur mata cair + teh ais bungkus..
pegghh!! marbeles.. pastu solat jemaah sama-sama.. kan? kan? k.tQa, baik awak jawab ya.. kalo tak, wardah tarik balik award nih.. hihhihi... gurau saja.. mana boleh lepaskan nasi lemak free.. :D


haa.. awak ingat tak nih?? haha... shinchan bersama my frog prince.. :D
wardah da touch up sket.. ni hasil yg malas dan ntah apa-apa ya... :D

Alhamdulillah, sampai hari ni, we all still lepaks-lepaks sesama.. walopon wardah je yg salu pegi menapak kat bilik Cik QaQa nih.. huhuhu.. itupon kalo masa free dan takda klas pagi.. siap bermalam lagi you.. haha..

dahla bermalam tak plan.. pastu, maen pinjam-pinjam baju la kan?? biasa da tu semua.. hihi..
kadang-kadang, jumpa kat center aje, lunch sama-sama.. :D
tapi, sejak wardah ada fobia nak masuk satu bangunan kat UIA tuh, jarang la makan sama-sama.. kalo nak pon, kita pi makan kat bangunan laen.. ahaks!!

tiba-tiba kan, terpikir... apa lak kaitannya teman sejati ngan blog kan?? hehe..
sebenanya, kitorang ni kadang-kadang ada masa gile blog.. hehehe..
tp, wardah belom sampai tahap cik QaQa ni.. ahaks!! jgn mara ye kakak.. :D

okey ye kakak.. insya Allah, lagi seminggu kita jumpa ye.. :D

take care untuk awak... dan juga untuk result, gud luck ye... :D

nah!! terimalah award ni... cik Wardah buat masa die tengah ngantuk... jadi, yg biasa-biasa aja lah..
nanti-nanti wardah wat award laen pulak eh... :D


Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!





dah dapat award ni, sila-sila lah rajin-rajin jawab soalan nih ye...


1. Awak syg wardah tak??  :p
(jwb ikhlas-ikhlas)


2. Kenapa awk follow blog wardah??
(saje mengada-ngada nak tanya)


3. Nak tak gi bercuti sama-sama?? kalo nak, nak pegi mana??
(ni soalan betol-betol.. jom jalan-jalan cuti Malaysia.. :D)

hehe.. okey, 3 cukop.. nak tanye lebih-lebih nanti wardah pegi bilik u kita cita-cita ye..


waaaahhh.. rindu la sama kamu.. :)


terima kasih sebab selalu jadi pendengar setia untuk wardah.. :)


akhir kata, ini untuk awak...






pelok ciom untuk awak selama seminggu.. :D


ILOVEYOUSAYANG.. :)


p/s: En Firdaus memang sayang wardah sangat-sangat la awak... nanti kita stoli moli same-same eh.. :)

5 comments:

~ch@wi~ said...

wah~ en firdaus.. rase mcm terase plak..hehehe

Khairy said...

Sahabt dunia akhirat? ingat saya la tadi...wakaka

yaya omar said...

kenapa follow wardah ?sb wardah comel sangat kott ,(:

QaQa said...

waaaaaaah~ seriously...touching...huk huk huk...
*menyeka air mate berlinangan* heheheheh;)

tq soooo muccccchhhh wardah :)
sayang ketat2 :D
insyaAllah nanti k tqa ambik award + jawab soalan qla ye ;)
k tqa nk post tutorial dr ari jumaat lepas problem..insyaAllah pas settle tu k tqa ambik ye cik wardah cyg~
sangat cantik award tu~ suka sgt!! :)

dear...tq soooooo muccccchhhh....

like ur "p/s" :) hopefully dalam hati yang penuh ngan taman tu berkekalan ye :)
k tqa doa kan kebahagiaan qla & daus;)
u deserve it :)

qla...tq ya! :)
*tak abis lagi terharu ni*

:)

waRDah @ QiQi said...

@ch@wi.. haha.. amboiii.. panjang2 wardah taip, itu aje yg awk perasan ye?? ekekekek.. :D

@khairy.. awk pon boleh jd sahabat dunia akhirat saya.. :)

@yaya omar.. hehe.. awk pon comel jugak.. :D

@cik QaQa... haha.. part yg awk kene pokus ialah, "nasi lemak dabel" ye... ekekekek...

syg awak sgt2.. tQ :))

.:: Tinggalkan Debunga Di Sini ::.

Popular Posts

.:: Ding Dong ::.

Get widget here