Sunday, December 12, 2010

.:: No BLogWaLking; I'm Packing ::.

Assalamu'alaikum.. :))

okey, mood da okey sikit.. sikit saje.. huhu

sori awak-awak semua, malam ni tak dapat nak blogwalking sebab baju-bajan, kasut- kusutan dan laen-laen belum seketul pon masuk dalam beg.. wuwuwu..

mujurlah sekarang ni pegi register bawak kenderaan sendiri, so, boleh ikut suka la nak pegi kul bape pon kan.. wuwuwu.. cuma, disebabkan dileteri adik wardah, terpaksa lah mengemaskan barang-barang tersebut malam ni jugak.. huhu... penat dan sakit kepala tak hilang lagi, terpaksa jugak kuatkan diri dan hati.. lagipon, memang wardah sangat berminat mengemas-ngemas bila hati sedang lemas ye.. mase tu la nak SENTAL cukup-cukup.. huhu

jadi, awak-awak yg singgah blog wardah hari ini, dan hari-hari yg seterusnya, wardah ucapkan BERJUTA-JUTAAN terima kasih yg tak terhingga dan maaf kerana wardah tak sempat nak menyinggah semula.. tinggalkan la link kat MasterLink tu ek, insya Allah, bila-bila ada kesempatan laen, wardah akan cuba singgah semula....

mungkin ini kali terakhir wardah menjengok blog sebelom berangkat ke UIA esok, insya Allah.. :)

jadi, doa wardah pohon, maaf wardah pinta, ribuan cinta dan kasih wardah tebarkan untuk semua... 
haha, terasa poyo plak entri kali ni berbanding yg sebelom ni.. :D

jadi lagi, selamat berblogging, teruskan usaha anda, teruskan menyambung ukhuwah, teruskan menyampaikan informasi, insya Allah, ada jodoh kita berjumpa lagi.. jaga diri baik-baik semoga Allah sentiasa lindungi semua.. ameeeen.. :)

sayonara~

p/s: da naek level 4 ni, rasa macam da senior habih da.. wuwuwu~ leh mintak sticker kereta da.. mudah-mudahan dipermudahkan, insya Allah... 

2 comments:

MiSs TOrA said...

oo cuti sem ek =) hehe happy oliday sakan yer =) ekeke..tc

hasrul hassan said...

Salam .. uishh ... tak berblog dah ke?

http://hasrulhassan.blogspot.com

.:: Tinggalkan Debunga Di Sini ::.

Popular Posts

.:: Ding Dong ::.

Get widget here