Wednesday, December 1, 2010

.:: Cik Epal?? Macam Kenal... ::.

assalamu'alaikum... :))
di petang yg sunyi sepi ini, wardah curik masa pegi jalan-jalan blog..
dah selalu sangat terbaca orang sebut-sebut nama blog ni..
so, dengan ringan tulangnya, wardah pon klik la kat link dia....
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
umaaaaaaaaaaaaang aiii....
rasa-rasa wardah la kan.. macam kenal la dia ni.. tapi kat mana ek??



erm.. duk belek-belek urat saraf kat otak nih.. tiba-tiba je...
*
*
*
*
*
bukan ke Cik Epal ni junior wardah kat sekolah dulu?? erm.. erm.. betul ke tak betul ek?? tengok muka memang macam betul.. tapi wardah tak ingat la nama dia..



jadi, saya nak tanya la kat Cik Epal...



Cik Epal, Cik Epal.. dulu sekolah mana ek??



sudilah kiranya Cik Epal tolong jawab soklan cepu cemas saya nih..
kalo betullah sangkaan saya, waahh!! saya nak tabik spring sambil wat "Kawad Senyap" la kat awak sebab da glamour sangat-sangat.. hihi..
bangga sangat beb!! :D



p/s: nak buat apa ye untuk makan petang nih??

2 comments:

cik EPAL said...

eh! akak dulu sekolah mana ea? amek pe kat uia?

waRDah @ QiQi said...

erm..
SMKA Kuala Selangor.. :D

amek Usuluddin.. :))

.:: Tinggalkan Debunga Di Sini ::.

Popular Posts

.:: Ding Dong ::.

Get widget here