Monday, December 6, 2010

.:; Dilema Wardah: Result, Sem Baru, Blog & Blogwalking ::.

assalamu'alaikum.. :))

hai awak-awak semua.. apa khabar?? sehat ke?? Alhamdulillah.. moga-moga sehat dan ceria-ceria selalu ya.. :)

awak-awak semua mesti sedar kan?? hari ni da 6 Disember 2010.. dan hari ni jugak da hari terakhir di tahun 1431H.. esok, insya Allah kita akan menyambut Maal Hijrah 1432H sempena peristiwa Hijrah Baginda S.A.W. dan para sahabat R.A. ke Yathrib atau Madinah al-Munawwarah... jangan lupa untuk baca doa akhir tahun dan awal tahun ye nanti... :) bagi yg rajin untuk berpuasa, wardah galakkan.. :) wahh.. galakkan aje?? ekekekek.. :D 

Google: comel kan? :D

haa.. entri kali ni pasal dilema lagi.. huhu.. macam-macam dilema wardah semenjak dua menjak ni.. hehehe... 
banyak sangat yg wardah fikir sampai termimpi-mimpi tau.. hehehe..

okey, wardah senaraikan 4 dilema wardah ye.. :D

Dilema 1: Result

hari ni, 6 Disember 2010, insya Allah, lepas 4pm nanti, result untuk final exam semester 1 2010/2011 bagi pelajar UIA akan keluar.. cuak.. memang cuak sangat... kadang-kadang rasa macam kita da buat yg terbaik, tapi, yg terbaik tu tak diiktiraf lecturer pulak.. banyak da subjek wardah macam tu.. sampaikan rasa, malas la nak baca baek-baek... nanti result tak bagus jugak.. tapi, tu semua perasaan je laa.. takkan la nak buat yg tak baik pulak kan?? hihi...

awak-awak semua doakan wardah ye.. :)

Dilema 2: Semester Baru

haa.. cuti wardah tinggal seminggu saja lagi.. ahad depan, insya Allah wardah akan berangkat ke tanah Gombak dengan WJT 604 sambil mengangkut barang-barang yg penuh hingga hampir pancit tayar.. :D hampir je, blom pancit lagi.. hehehe... dilemanya semester baru ni, insya Allah pada 21 Disember 2010 nanti, Islamic Revealed Knowledge Students' Society 2009/2010 akan mengadakan Annual General Meeting 2010 yg mana barisan exco-exco lama akan meletakkan jawatan dan digantikan dengan barisan baru... 

kenapa wardah nak risau?? mestilah.. wardah ni termasuk dalam barisan lama yg nak letak jawatan tu... lagi tambah dilema, wardah pegang jawatan Financial Controller a.k.a. Treasurer... tau x?? report wardah tak buat lagi.... nak dibentangkan pada AGM tu nnt.. adoy... pening! pening! pening! pening-pening pon wat tak tau jugak saya ni.. hehehe... waaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! takut! takut! takut!

lepas tu, semester baru, mesti ada assignment baru.. warrrhhhhhhh.. tak maukkkk!! :D
tapi, yg bestnya, insya Allah, semester baru ni wardah nak jarangkan diri involve dari aktiviti-aktiviti persatuan ni.. nak berehat banyak-banyak.. hehehe....

awak-awak yg duk dekat-dekat ngan area Gombak tuh, mehla datang jengok wardah ye.. :D

Dilema 3: Blog

dilema pasal blog plak.. pengumuman!! BB wardah da kena potong ye, sebab tak baya.. hahaha.. ada tak yg nak tolong bayakan untuk wardah?? :D bila takde BB, tak dapatlah nak online.. tak dapatlah nak tengok blog selalu lagi.. hukhukhuk.. sedih!! wireless?? ada laa.. cuma, wardah tak register je, sebab dah ada BB.. belagak kan?? hahaha.. sori abg ITD ye.. :D taknak susahkan abang-abang semua la... wuwuwuwu... 

habisla bersawang-sawang blog wardah nih.. hehehe.....

Dilema 4: Blogwalking

bila takda BB, tak dapat online.. bila tak dapat online, tak dapat bukak blog.. bila tak dapat bukak blog, tak dapat la nak blogwalking lagi.. wuwuwuwu.. hukhukhuk.. sobsobsob... 


nanti rindulah wardah ngan awak-awak semua.. tak dapat nak jengok awak-awak semua.. hukhukhuk... 
tak tau nak gambarkan perasaan sedih ni macam mana.. awak-awak semua da sokong wardah.. rasa sedih pulak nak tinggalkan awak-awak lama-lama... awak-awak sedih tak?? (mintak simpati) tak sedih?? takpelah.. awak-awak nanti kalo wardah takda, jaga diri elok-elok ya... makan minom kenyang-kenyang.. tido lena-lena... datang je la blog wardah selalu... :) insya Allah, bila-bila free, wardah cuba jugak untuk blogwalking ke blog awak-awak.. doakanlah loan wardah masuk cepat.. leh baya bil cepat-cepat.. hehehe... 

erm.. erm... daa habis da cite pasal dilema.. tapi, yg bestnya masuk semester baru nanti, wardah nak jumpa Dr Isham Pawan.. itupon kalo dia bagi result bagus esok.. ekekekek...
dan lagi best, leh jumpa En Firdaus.. tapi, tak taula bila kan.. lepas seminggu, dua minggu, 3 minggu.. hehehe

waaaaaaaaaaa........ minggu ni kene BERUBAH!!!
berubah jadual tido dan bangun tido..
berubah dan kemas barang cepat-cepat..
berubah untuk jadi lebih rajin excercise..
berubah untuk baca buku banyak-banyak..

hehehe.. insya Allah.......... :)
doakan untuk wardah ya..
selamat malam awak-awak.. :)


p/s: awak-awak.. nanti mesti wardah rindu awak-awak tau.. tido malam termimpi-mimpi.. :D

13 comments:

sekamar rindu said...

salam....

selamat menyambut Maal Hijrah...

folow ur blog..

Syafiq Rosli said...

selmat menyambut maal hjrah..n gd luck 4 reslt

suka_haha said...

wah!!! bestnye habis exam hehe..
jemput sini yer

Tinta Ana said...

salam..moga dapat result terbaik!!

~salam ukhwah~

waRDah @ QiQi said...

@sekamar rindu..... wsalam.. selamat menyambut Tahun Baru Hijrah 1432H...

da follow awk jugak... tQ sooo much!! :)

@syafiq rosli.. selamat menyambut Maal hijrah... tQ for the wish!! :)

@suka_haha... da lame da habis.... nak abes cuti da.. :D

@tinta ana... wsalam... tQ.. insya Allah... :)

eRiNsZ said...

good luck dear~singgah umah pink akak selalu yer

waRDah @ QiQi said...

@erinsz... salu je dtg kakak.. :)
tQ.. alhamdulillah, ok suda... :)

THE LEKAT LEKIT STORY said...

apapun gud luck yer.. pasal BB tu x per.. bayar dulu separuh blh guna balik.. next time byr jer skit x pe.. jnji jgn over limit dia. kalau limit 300.. jgn smpai tunggak 300.. byr 100 pun dia x ptg
UNTUK SEGMEN ANDAI AKU.. (Pengarah) UNDI LEKAT LEKIT GURL STORY

intankuterpilih said...

berubah utk jadi lebih baik dr semalam tau...

Far8 budak baik said...

haha..tak rindu kat kau pun..
alaaa..mmg ar..mest byk asigment gile nnti..
tak yah ar buat =p..BB aku pun nee..
sedih gile..hihi

waRDah @ QiQi said...

@the lekat lekit story... waaaahhh.. macam tu eah?? :D nice tips.. insya Allah, try follow.. :D tQ sooo much!!!

@intankuterpilih... insya Allah.. tQ.. :)

@far8 budak baik.. ooo, tak rindu wardah ye?? xpe2.... wekkkkkk...

huhuhu.. jgn sebot sal asemen.. huhuhuhuhu.... BB.... oh BB... wuwuwu

Ain Zulaikha said...

emm takut kan nak tggu result ni? hehehe

Syira C Gadis KidaL said...

salam..

singgah dan follow ur blog :)

.:: Tinggalkan Debunga Di Sini ::.

Popular Posts

.:: Ding Dong ::.

Get widget here