Tuesday, December 7, 2010

.:: Contest: Bilangan Paling RAMAI Dalam Satu Gambar ::.

assalamu'alaikum.. :)

takmo cite banyak.. ini entri ketiga untuk hari ni ya.. sambil-sambil tunggu En Firdaus pegi makan kat Kota Kinabalu.. (sangat jauh gi makan dan sangat lama tau!)

kali ni punya contest seperti yg ternyata di tajuk entri iaitu Bilangan Paling RAMAI Dalam Satu Gambar anjuran En. Fathaka.. 


haa.. yg kat atas ni banner contest nih.. :)

jom kita tengok plak syarat-syarat untuk join contest nih.. jap eh, wardah pegi copy jap.. :)
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

  1. first, mstila korang ni (blogger) b'wrgangra m'sia only... xkesah sma ada laki ke prmpuan,, korang ley join contest ni...
  2. korang mstila mnjadik follower kpd tuan pnye contest ni dlu... " fathaka "... ley la korang tgok spe pmenang y b'tuah n snang gak tok urusan aku... ;)
  3. korang crikla gambar mne2 yg sesuai, n b'kenaan dgn contest ni,, mne2 gambar yang m'punyai bilangan teramai dlm satu gambar, die lah dianggap pemenang!
  4. buatla entry pasal contest ini.. n suka ati korang la nk cerita pasal gambar korang n sertakan sekali berapa bilangan yg ada dlm gambar tersebut... semuanya akan diadili ;)
  5. gambar tersebut mstilah b'kenaan dengan korang,, bukan la korang ambil dri mne2 sumber2 lain... contohnya (gambar atlet malaysia ke ghuang zhou)
  6. lepas korang da setlle,, korang post kan la link entry korang kat comment bwh ni...
  7. pling pnting,, korang jgn lupa amek banner kt ats ni n pada sidebar blog korang... make sure ok, link kan ke entry contest ni....
  8. tarikh tutup contest ni pada: 1 januari 2011.. segala perubahan tarikh akan dimklumkn segera...
  9. hadiah wang tunai bakal menanti anda... segala urusan wang tunai, akan di "bank in" kn ke akaun pemenang....
  10. segala urusan tersebut,, akan diuruskn personal dgn pihak pemenang... sprti butir2 peribadi n number akaun bank.. (maybank,cimb bank & bsn sahaja)
  11. tag la 3 or lebih mmber2 korang tok sertai contest ni,, lgi rmay lgi bgus... ;)
  12. n last,, sebarang pertnyaan... bley la korang mninggalkan jejak n persoalan dlm comment di bwh ni... syukran ats pnglibatan anda...
okey, da faham kan syarat-syaratnya?? so, warrdah nak pertaruhkan ini gambar ye.. :)
*
*
*
*
*
*
*
*


okey.. da pilih da..... penat wardah nak kira jumlah ahli ni... berpusing-pusing anak mata nak kira satu-satu..
last-last sekali, nak senang wardah tulis satu-satu nama orang-orang dalam gamba ni.. :D

sebab wardah pilih gamba ni yelah, wardah da go through beberapa orang yg join contest ni, kebanyakannya bagi gamba mereka dan kawan-kawan mereka.. hehe..
tapi, wardah letak gamba sebahagian dari famili wardah.. PERHATIAN!! sebahagian ye.. huhuhu....

gamba ni kitorang snap pada malam ke-2 syawal baru-baru ni lepas berpenat lelah mengharungi permainan-permainan yg memang memenatkan pada Hj. Sulaiman's Family Day 2010 yg diadakan setiap 2 tahun.. 
dalam gmba ni wardah pakai tudung kale ungu, sebelah makcik yg pakai tudung biru agak terang sikit tu ye.. :)
time ni, wardah tak menang pape pon.. huhuhu... sedey je tengok orang laen dapat adiah.. wuwuwu

oh ya, bilangannya ialah sebanyak 54 orang.. :)

okey.. jadi, kalo awak-awak semua berminat, sila klik sini..

okey, mereka yg berjaya ditag oleh wardah ialah:

.:: BaBy YaTs ::.
.:: FaSiHaH ::.
.:: SyAfIq RoSLi ::.


selamat mencuba.. :)

p/s: ada yg letak gamba sampai 500 org.. pegghh!!! 

14 comments:

Syafiq Rosli said...

thank 4 d tag

fat+ha+ka said...

tq wardah... ;) b'susa pyah cgt2... amt mnrik ur stry tntg pic kmu... ske2 ;)

MIMIE AIZA said...

uikkss mmg ramai.. gudluck eh :)

twinkle twinkle said...

waahh all the best :)

Un Phat Lee said...

wahh...gua nak menang

suka_haha said...

wah!! ramainye hehe..

jemput sini ye hehe

Syira C Gadis KidaL said...

salam...

syira berminat nak joint..tapi dah letey cari gambar,memang tak ada..huhu...

boleh tak tolong ajar syira buat disible right click..syira dah buat tapi picture still leh copy..huhu...tolong yea :)

waRDah a.k.a QiQi said...

@syafiq rosli.. most welcome.. :)

@fat+ha+ka... terima kasih kat awak la sbb anjur this contest.. kalo tak, mmg xde can diorang tu sume nk muncol kat blog wardah.. :)

@mimie aiza.. tQ.. :)

@twinkle twinkle... tQ ..:)

@un phat lee.. hehe.. nk menang? sile2 join.. :)

@suka_haha.... ramai3xx.. :D

@syira c gadis kidal... laa, tak jumpe ke?? hihi... xde rezki la tu.. neway, smpat lagi la awk nk tangkap gamba.. hihihihi....

disable right klik eh?? erm... erm.. wardah da lupe la wat cne.... :D wardah mmg pelupa.. wuwuwu

Mata Hati said...

good luck... :)

khaiyisah husna said...

semoga berjaya ^^

Syira C Gadis KidaL said...

salam..

nak bertangkap gambar pun kena ada orang juga kan :)

mmg tak ada rezeki la tue..

Ain Zulaikha said...

wahhhhhhh ramai betul...

eh, 500?? besar betul kamera dia nak tangkap gambar ramai cmtu..

good luck :)

QaQa said...

500?? haha..ramai betul..good luck wardah! :)
nk masuk beradu dh ni~ nite dear :)

nina syakina said...

wahhh... ramainya family... best2... huhu

.:: Tinggalkan Debunga Di Sini ::.

Popular Posts

.:: Ding Dong ::.

Get widget here