Friday, December 10, 2010

.:: AwaRD Dari NuRuL ::.

assalamu'alaikum... :)

da awal pagi ye.. huhu.. masih berjalan blog lagi semua?? wahh, masih segar dan tegar lagi ye.. kagum! hehehe...

okey, malam-malam cam ni, sambil tunggu En Firdaus pegi tolong Along dia repair-repair, wardah pon dengan senang hati pegi mengambil award ini.. :)

kali ni, award datangnya dari .:: Cik NuruL ::.  

jeng! jeng! jeng!


haaa.. inilah awardnya.... tomeykan?? ungu gitu!! :)
okey, bila da dapat award, ada la keje rumahnya ye..........


~buat en3 pasal award ni n mestila ade link ke blog nurul ..:)

[ da buat!! :) ]

~korang nak tahu ape tentang nurul ?

[erm.. nak tau apa ek?? rasa2 macam dah tau smua.. :D ]
oh.. haa.. Nurul kan masih sekolah.. apa rancangan Nurul lepas habis sekolah nanti?? :)
~. Tuliskan 4 perkare tentang korang yang pling korg nak nurul tahu

4 perkara pasal wardah ye.. errrmmm...
1. wardah belajar kat UIA amek kos usuluddin.. :)
2. wardah suka makan nasi lemak.. blanja wardah boleh?? :)
3. erm.. wardah tak pernah naek kapal terbang.. kalo nak sponsor tiket pegi balik ke Mesir, boleh jugak.. :D
4. apa lagi ek?? oh.. wardah ni paling kecik sekali antara adik-beradik wardah walopon wardah anak sulong.. :D

~ape yang korang xsuke dengan blog ni?

takda yg tak suka, smua suka.. :D
suka gamba shoutbox tuh.. besa bebenau...!! eh, suka gamba tu je, bkn orangnye tau... :)

~law korang bosan ape yang korang buat?

[ tido adalah yg terbaek.. :D ]

~last sekali beri kate2 semangat ke/ucapan ke .ape2 saje lah yang korang nak ckp pade nurul..

[ don't despair, and never lose hope.. coz Allah is always by yourside... insya Allah.. :) ]

hehe.. da siap!! :)

akhir kate, tQ Nurul..... moga persahabatan ini diredhai Allah sentiasa.. insya Allah.. :)

p/s: ada sapa-sapa nak bagi award lagi kat wardah?? :D macam hot je kan?? 
okey, gurau aja.... :D

6 comments:

Mata Hati said...

nice...award yang comel :)

Syafiq Rosli said...

congrat..hehe

waRDah a.k.a QiQi said...

@ mata hati... hehe, comel kan?? :)

@syafiq rosli... tQ.. :)

ariana said...

hehe . tengs wardah sudi amik award dary nurul :)
jgn sombong2 ea

Sofia Karim said...

comey nye award!! tahniah

QaQa said...

waaah..purple gitu;) hehe..
congratz! :)

.:: Tinggalkan Debunga Di Sini ::.

Popular Posts

.:: Ding Dong ::.

Get widget here