Friday, December 10, 2010

.:: BlogWaLKing : Macam Mana Awak-awak Semua Buat Eh?? ::.

assalamu'alaikum :))

selamat pagi Jumaat.. Alhamdulillah, pagi yg cerah hari ni... :) 
teringat zaman sekolah dulu.. selalunya, hari Jumaat mesti hujan renyai-renyai.. kalo lebat sekalipon, mesti tak da guruh or petir sabung-menyabung.. :) 

"Alhamdulillah, hujan rahmat.." 

itulah ungkapan yg selalu keluar.. Alhamdulillah, mudah-mudahan di hari Jumaat yg mulia ni, murah rezki untuk semua ya, insya Allah... :))

okey, bukan nak cerita pasal hari Jumaat kat sini... itu kalo cikgu-cikgu karangan kat sekolah dulu kata, PENDAHULUAN... hehehe.. :D

BlogWalking!!

haa.. awak-awak semua biasa kan blogwalking?? pagi-pagi, tengah-tengah hari, petang-petang, senja-senja, malam-malam, pagi-pagi balik, dan seterusnya... :)) 

setiap kali on je .:: DiaRi CiNTa waRDah ::. pening kepala nak mula dari mana..

*ShoutBox*
*DashBoard*
*NeW FolloWeR*
*CoMMenToRs*

or laen-laen la kan... :(

so, hari ni, wardah tekad!! nak tanya awak-awak, macam mana awak-awak semua memBlogWalking ke serata Blog tanahair?? tolong eh.. :) tolong laaa.. tolong laaa.. pelis....... 

wardah kalo boleh, nak pegi semua blog utk menziarah.. takut-takut ada yg kata wardah sombong pulak :(
tolong eh.. :D boleh la..... boleh laaaa.... :))

tQ soooo much dear!! :)

nah! ini untuk awak semua sebab tolong wardah.. :D



p/s: mintak maaf banyak-banyak kalo ada blog yg wardah tak tersinggah.. :(

7 comments:

HaNTwO said...

mustahil untuk kita BW semua blog kawan2 kita....mulakan dari shoutbox dulu...pastu baru yang lain2....kecuali kalo keje kita menghadap laptop je tiap2 hari selama 24 jam xde maslah nak terjah semua blog...cam pokcik pun BW ikut kemampuan pokcik je..

kakchik@ella said...

tak da teknik yg khusus pn. mulakan dari dashboard pastu merayap frm one blog to another. Hehe ..

THE LEKAT LEKIT STORY said...

sy mulakan dr comment.. sy akan check comment yg ada then akan melawat page2 pengomen dulu.. lepas tu baru sy check kat shoutbox kemudian sy akan tgk entry2 blog yg sy follow.. then br yg lain2

♥-- emieysandra --♥ said...

depends pd warda sndiri..eloknyer, mula dri yg komen entri, lpas tu shoutbox, then..klu tkut t'tinggl mne2 blog, letakkn la dlm bloglist..kire kwn2 n blog feveret yg warda suke prgi.
~_^

Mata Hati said...

mulakan dari komen yg diterima, pastu baru merebak ke shoutbox. kalau nak menarik ramai pengunjung, buat tgh malam selepas pukul 12. balas mesej kat shoutbox

Syira Qahira said...

salam, kotak komen tak ada eh, kdg2 pyh nak komen...line jem..huhu

sallyna&firdaus said...

oo..first time nak berblogwalking..
sejak dapat cuti berpantang ni la baru nk mengenali blog-blog ni..jmput singgah ke blog saya pula. sy org baru :)
www.takeurstep.blogspot.com

.:: Tinggalkan Debunga Di Sini ::.

Popular Posts

.:: Ding Dong ::.

Get widget here