Thursday, December 2, 2010

.:: Award For My 100th Follower: Sapa Ek?? ::.

assalamu'alaikum.. :))
hehe... wardah tak lunch lagi.. baru bangun tido je ni..
ingatkan nak Qailullah (tido sunat sebelum Zuhur) je, last-last terlajak sampai 2.30pm tadi.. hehehe..
lepas solat, terus aje bukak laptop sambil wat-wat lupa ayah suruh keluarkan kereta dari pagi tadi lagi..
hehe.. kejap eh ayah.. :D
first tab = MukaBuku... second tab = DiaRi ciNTa waRDah..
wah!! da 104 follower wardah?? ekekek.. yela... yela.. sikit.. tau la awak-awak semua punye follower banyak..
tapi takpe.. wardah taknak jadi orang yg KUFUR NIKMAT ye.. :D
so, dari pagi tadi lagi wardah dah tungkus-lumus watkan award untuk pemenang bertuah ni.. hehe.. so, da sedia tak nak tau?? wardah dah belek-belek 3, 4 kali, tonggeng-tonggeng kan belog ni nak kasi kompem sapakah pemenang itu.. daaaaan.... jeng.. jeng.. jengggggg...... sapa? sapa? moh tekan ke bawah lagi...
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
TAHNIAH! TAHNIAH! TAHNIAH! 

haa.. nak tengok awardnye?? jangan marah tau kalo tak cantek... wardah budak baru belajar... :D
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

hehe.. simple saja.. sebab masa buat tadi memang tengah ngantuk sangat-sangat... neway, Lady Xaneera, harap awak bergembira ye petang ini.. :D

tahniah dan terima kasih sebab sudi jadi follower wardah ye.. rajin-rajinlah datang tengok belog wardah ni.. :)

semoga ukhuwwah ni terus dipelihara Allah S.W.T.. insya Allah.. :))

jadi, oleh itu, Lady Xaneera, sudilah kiranya cik menjawab soalan-soalan wardah ni ya.. :D


1. Apa yang Best sangat kat DiaRi ciNTa waRDah ni??
2. Kenapa anda Suke BerBlogging??
3. Apa Impian anda sebagai Blogger??



tahniah sekali lagi ye.. :)) 
love you much-much!! :D


p/s: hari ni cerah la.. sesuai pegi jogging petang ni.. jom!! sapa nak ikut?? :D

4 comments:

eiela said...

bagusnya,,bagi hadiah kepada follower. keep blogging ok..

Latest Entri :
Ya Allah Masaku Dah Tiba

waRDah @ QiQi said...

@eiela.. ni first time wardah bagi.. hihi.. wardah cuma mauk menghargai mereka saja.. :))

tQ.. same goes to u yeah.. :))

HonEyBuNNy said...

nice award..;-)

waRDah @ QiQi said...

@honeybunny... tQ so much3x.. :D

.:: Tinggalkan Debunga Di Sini ::.

Popular Posts

.:: Ding Dong ::.

Get widget here