Thursday, December 9, 2010

.:: Award dan Award ^_^ ::.

assalamu'alaikum.. :)

apa khabar semua?? :) harap-harap sehat hendaknya, insya Allah.. :)

oh, kali ni, wardah dapat award dari .:: Adik DIY ::... hehe.. tQ adik.. :) you are soooooo sweet.. :) name die wat wardah teringat-ingat satu nama kedai MR DIY.. sape tau?? angkat kaki.. jom pegi same-same.. hehe.. wardah suke sangat pegi kedai tu sebab barang die murah gile... tak yah pegi Giant lagi.. :D

masa pegi jejak blog .:: Adik DIY ::. ni, terpasang la satu lagu kan... kalo denga suara, kompem!! wardah kenal sangat la Miss Taylor Swift.. ala... tukang jahit yg bawak Swift tu.... eh?? bukan ke?? okey, wardah salah orang.... :D lagu yg ni memang wardah tak pernah denga.. but, tetibe jep, die sebut, "you belong with me"... erk?? lagu ni ke?? maaaakkk!!! selama hampir setahun wardah tak hingin nak denga lagu ni, tiba-tiba kena denga...?? terus wardah mute laptop.. wuwu.. 

yep!! memang pon ada sejarah dengan lagu  ni.. really annoying punye history... waaa!! takmo ingat, takmo ingat..... hukhukhuk...

oh!! ini kisah tentang award laaa!! back to the topic.. :D sori ye awak-awak.. teremosi pulak.. hehehe..

ada 2 award you die bagi.. ekekekek... eh? da macam minah senget plak gelak.. :D

First Award


" U are the coolest blogger in the world "

erk?? cool ke wardah?? dingin adalah.. huhu.. by the way, cuba awak-awak tanya kat kawan-kawan wardah, diorang suka kata wardah garang.. huhu.. i garang tau.. :D

tapi, bila da dapat award nih, macam-macam la pulak kena jawab kan.. hehe.... soalan-soalannya adalah:
*
*
*
*
*



1. Apa benda paling cool dalam hidup korang ?
Dapat kenal ngan awak-awak semua la.. :)
2. Sape orang paling cool , yg pernah korang jumpe ?

My nenek.. very cool!! :D

3. Tag 3 followers cool ?

Syira C Gadis Kidal
 Ain Zulaikha


My So Called Life......




 Second Award



sekali tengok, macam kena main Sudoku dulu baru leh dapat award nih.. hihi...
(macam dah penat pulak.. hihihi)

Soalan lagi ya.. soalan-soalannya adalah:
*
*
*
*
*

1. berikan satu nickname utk saya (pemberi award )
Miss DIY (sebab sama dengan nama kedai tuh.. :D )
jgn mara tau adik.. hehehe


2. ucapan untuk pemberi award

Terima kasih kerana hadir dan menceriakan hidup wardah.. :)
3. listkan 6 artis/group/band yg korg minat

Artis?? wardah takda minat sangat lah ngan artis sangat-sangat..
tapi, wardah agak kagum dengan artis-artis di bawah:

RAIHAN (dari dulu sampai sekarang)
MAHER ZAIN (da like page dia kt MukaBuku.. :D)
hehe.. dua saja leh pikir sekarang nih.. :)

4. bagi award nie kepada 10 blog yg cantik dan cun :
Blog awak-awak semua pon cantek tau... wardah keliru nak pilih yg mana satu.. kerana, cantek itu subjektif tau!! :)


Pada adik DIY, tQ untuk award ni yah.. sayang awak selalu.. :)
moga Allah berkati hidup adik, insya Allah.. jangan nakal-nakal.. :)


p/s: awak-awak semua pernah tak rasa penat lepas taip entri panjang-panjang??? :D

6 comments:

khaiyisah husna said...

hehe..nape dengan lagu si tukang jahit tu kak wardah? berhantu ke? ayoyoyo....=.="

btw, thniah dpt awrd...2 sekaligus. cayalah...^^

MIMIE AIZA said...

yeayyy cograts dapat award :)

waRDah a.k.a QiQi said...

@ khaiyisah husna.. hehe... bkn berhantu, memang hantu.. ekekekek.. takmola cite.. sejarah perit.. wuwuwuwu

tQ 4 da wish... :D

@mimie aiza.. yeaaayyyy.. :D

Syira C Gadis KidaL said...

salam...

syira pun dapat yea :)

thanx..

Ain Zulaikha said...

wahhh terima kasih, nanti ain buat k :) gud nite

Mohd Shahir bin Shamsudin said...

salam.

budak kecik! ;)

.:: Tinggalkan Debunga Di Sini ::.

Popular Posts

.:: Ding Dong ::.

Get widget here