Wednesday, December 1, 2010

.:: Dapat Award?? Erk!! ::.

assalamu'alaikum.. :))
dalam masa sejam saja rajin sangat nak wat dua entri...
oh.... entri kali ni khas untuk seorang cikgu yg wardah baru kenal kejap tadi.. :D

bagi wardah award ni hah....

Create your own banner at mybannermaker.com!


1st time wardah dapat award... excited sangat-sangat dah ni.. sampai lupa nak carik kaen pelikat ayah suruh tadi..


anyway, tQ cikgu... walopon wardah kasik tau cikgu tadi, homework wardah tak siap lagi, tiba-tiba dapat award.. ingatkan cikgu nak rotan.. :D


TERIMA KASIH CIKGU!!!


disebabkan memang tengah rajin sambil tunggu waktu Asar, wardah jawab la 3 soalan yg cikgu suruh jawab tu.. (markah penuh berapa ek cikgu??)


1)Apa pandangan anda tentang blog Catatan Loqman Hakim?
pada pandangan wardah, blog cikgu ni memang bagus untuk jadi panduan pelajar-pelajar sekolah..
habis, untuk sapa lagi kan?? so, wardah nak sarankan pada semua pelajar-pelajar sekolah untuk FOLLOW blog cikgu.. yela, kot-kot ada subjek yg susah, bolehlah tcikgu tolong.. kan cikgu kan?? hehe..


2)Bagaimanakah anda membahagikan masa antara berblog dan kerja lain?
wardah biasanya lancar berblog waktu cuti semester je.. kalo dah start semester baru tu, memang jarang la jalan-jalan kat blog ni.. al-maklumlah, banyak sangat pekerjaan yg perlu diutamakan.. contohnye, basuh baju, sidai baju, gosok baju, angkat baju, lipat baju, dan sebagainya... :))


3)Tujuan utama anda berblog?
mula-mula join blogger dulu, tak ada sebab pon.. hehe.. bila dah makin ramai follower and dah follow banyak blog, makin best pulak berblog ni.. lagi-lagi bila dapat info menarik, tengok gamba cantek-cantek, join contest yg hadiah best-best (walo blom tentu menang) and yg paling best, dapat kenal ngan ramai orang... :))
secara tak langsungnya, menambah kenalan la kan... :))


akhir kata, tQ sekali lagi pada cikgu..
dan tak lupa juga pada kawan-kawan bloggers yg sudi singgah kat diari wardah yg tak seberapa nih...
hihi...


jom siapkan minom petang!!


p/s: da nak masuk Asar lah.. jom ajak cikgu jadik imam.. :))

2 comments:

::Cikgu Akim:: said...

Maseh sangat wardah sudi terima award ni..Salam perkenalan ~

saya belum jadi cikgu lagi..masih belajar..jadi blog tak berapa nak berilmiah la..hehehehe...

waRDah @ QiQi said...

same2 cekgu.. no prob!!

setiap individu adalah ketua pd dirinya sendiri..
eh??? same ke?? :D

.:: Tinggalkan Debunga Di Sini ::.

Popular Posts

.:: Ding Dong ::.

Get widget here