Tuesday, December 7, 2010

.:: Salam Perkenalan From Ibusyiranina ::.

assalamu'alaikum.. :)

disebabkan malam ni wardah online lebih awal, jadi wardah nak cuba langsaikan hutang-hutang sementara masih sempat.. :D yela, manalah tau kot-kot ada yg da tamat tempoh percubaan kan... memang rugi la kalo hadiah dia sangat masyuk... nak-nak wang ringgit yg agak tinggi nilainya... al-maklum, 12 Disember ni nak check-in mahallah dah.. huhuhu..

okey, kali ni wardah ditag oleh  .:: MIERA ::. untuk menyertai GiveAway yg dianjurkan oleh 
.:: QAISARAHANINA ::. yg mahu menambah lagi kenalan di kalangan blogger-blogger sekalian.... jom rapat-rapatkan ukhuwah.. :)



jom kite tengok apa syarat2:

1) tuan punya GiveAway kate: tak paksa tapi wajib untuk jadi follower beliau.. sebab, maybe ade hadiah untuk follower yg bertuah, insya Allah.. :) 

DAN juga mesti follow blog miezaniera.blogspot.com as penaja hadiah. 

2) buat entry about this giveaway tajuknya ialah [ salam perkenalan from ibusyiranina ]

3) sila tag kat kawan2 anda tak kira berapa orang pon yg anda mahu.. lagi ramai lagi bagus...(pastikan mereka tahu yek)

4) last sila tinggalkan entry anda di entri GiveAway From Ibusyiranina... 

5) jgn lupa masukkan banner Ibusyiranina di side bar anda yekkk dan masukkan juga link blog Ibusyiranina di dalam entry anda.

Tarikh tutup penyertaan adalah pada 15 dec 2010.
Pemenang akan dipilih berdasarkan lucky draw 3 pemenang utama & 3 hadiah saguhati. (bergantung kepada keadaan)
mungkin akan berubah dari semasa ke semasa.kalau banyak penyertaan kite akan tambahkan hadiah.

Di antara hadiahnya ialah Barangan dari :


ehem.... baby boutique ye?? nak pakaikan kat sapa ek kalo dapat hadiah ni?? erm......?

Dan wang tunai 

$_$ hihihi... suka-suka.. :D

okey, sekarang, nak tag pada mereka yg bertuah...


p/s: boleh menang ke ni?? kalo lucky draw, jarang la wardah ini bertuah.. :D

3 comments:

tomatokering :) said...

tengs dear! sat g ceq wat naa ;)

waRDah a.k.a QiQi said...

@tomatokering.. welcome.. :)

eiela said...

salam maal hijrah..

Latest Entri :
Salam Maal Hijrah 1432H

.:: Tinggalkan Debunga Di Sini ::.

Popular Posts

.:: Ding Dong ::.

Get widget here