Wednesday, June 8, 2011

.... Aku Terima Nikahnya ....

Ohooo~ Belum ada yang ijab, ada hati nak Qabul ye Cik Wardah?? Huhuhu~

Mode hari ni, TOUCHING!! Dengan siapa?? Uhuhu~ Dengan seseorang... Sombong sangat.... Dengan komfiden pulak tu die mengaku die sombong.. Haish! Sampai hati.. SobSobSob...

Kalo dia baca ni, (memang nak suruh dia baca), "sampai hati awak buat saya touching.. sobsobsob.."

Dah takde kerja sangat dah Cik Aqilah Wardah ni, nak touching-toucing... Dah la semalam rindu-rindu... Hari ni, touching-touching plak.. Huhuhu.....

Ni kes tengok movie Dalam Mihrab Cinta lah ni.... Datang balik dah mode "nak kahwin" tu, setelah beberapa hari dilupakan.. Huhuhu~ 

Hari tu, adik Wardah, Faqih tanya kat mak.. "Mak, bila along nak bawak balik calon suami die mak??"
Mak pon jawab... "Bila dia bawak balik, dia balik lahhh..."

Wardah..... "Erk?? Dah tak ada kerja ke apa budak nih....??"

Okey, dah datang balik dah semangat nak carik jodoh.. Hehehe~ 

Eh?? Baru perasan, macam lari tajuk dah je ni... Kalo buat karangan, konfirm la fail.. Huhuhu~
(Rasa macam mengarut pon ada jugak :D)

p/s: Erm.. Perasaan ni rasa macam dipermainkan je... :( 

5 comments:

al_hakim said...

dah ok la tu..p cari..hehe

waRDah a.k.a QiQi said...

hahaha.. ok, nak carik la ni.. huhuhu.. doakan.. ;)

azam said...

tak lama dah ni.....nanti singgah kat
http://laman-ayahsu.blogspot.com/

Amyna said...

Jodoh pertemuan di tangan tuhan... Jika ia sudah ditakdirkan untukMu.. pasti x kemana qiqi jelita.. InsyaAllah ^_^

waRDah a.k.a QiQi said...

@azam..... hehehe~ x lame.... x lame.... amiiiin.... :)

@amyna...... insya Allah.... Amiiiiinnn ya Rabb.... :))

.:: Tinggalkan Debunga Di Sini ::.

Popular Posts

.:: Ding Dong ::.

Get widget here