Tuesday, June 21, 2011

... 2011 = 23 ...

Assalamu'alaikum....................!!!!! ^_____________^
Selamat pagi semua!! Ceria! Ceria! Ceria! ^______________________^

Mula-mula rasa sayang sangat nak buat entri baru sebab gambar-gambar bayis tu comel sangat!! ^__^

Hehe.. Tapi, takkan pulak nak simpan bertahun-tahun... Ye dak?? Hehehe... Hape-hape pon, disebabkan semalam cik Wardah tidoq awai, dan pagi ni dah sampai ofis baru on laptop, makanya, cik Wardah dah miss satu perkara yang paling penting sekali!! Adeh... Adeh...... Rasa macam nak kasi debik sebijik kat muka sebab dah ter'miss' perkara penting nih... Wuwu..

Jadi, apakah perkara penting itu?? Ahaks! ^___^ Poyo tak hengat cik Wardah ni.. Wuwuwu~

Perkaranya ialah, hari ni, 21 JUN 2011... Cik Wardah boleh terlupa akan birthday cik BFF cik Wardah ni.. Hikhikhik... Ampun, maaf, sorry, afwan.... Wiwiwiwi....

BFF yang dimaksudkan ialaaaahhhhhhh~

Kena letak gambaq berdua.... Kalo letak sensorang ti, ck Wardah pulak takleh carik makan... :D



OO YEAHHHHH!!!! Pepe.. Kamu dah tua laaaaahhhh.. HikHikHik....... Dah 23 Tahun.... Jadi, dengan ini, saya ingin mengucapkaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.......



^_____________________________^

Kullun 'Am, wa Ent Fi Khair, insya Allah... Amiiiiin... :)

Hang tau lah cik Wardah ni tak pandai nak bagi ayat bunga-bunga sangat... Sat gi, kalo hang tak meleleh ayaq mata, hang kena jahit baju baru plak.... Hakhakhakhak... :p


Ringkasnya, ucapan cik Wardah..... Semoga dirahmati Allah... Semoga Berbahagia Selalu.... Semoga Murah Rezeki... Semoga Menjadi Insan yang Cemerlang Dunia & Akhirat... Semoga Menjadi Anak yang Solehah... Semoga Menjadi Kakak & Adik yang Mithali... Semoga Dapat Jodoh yang Baik-Baik... Semoga cepat Kahwin... Semoga Menjadi Isteri Solehah... Semoga cepat Dapat Anak... Semoga Menjadi Ibu yang Mithali.... DAN Semoga-semoga yang lain........ Hehehehe.. Ringkas je kan?? :D Eh?? Ada satu lagi!! Semoga Menjadi Presiden Halimatussa'diah yang Cemerlang jugaaa!!! ^______^


Neway, setakat ni, ini je yang termampu untuk Cik Pepe... Lain kali, kita pi berjimba-jimba ek... Hihihi... Rindu kat kamu... Praktikal elok-elok naaa~ Hehehehe.... Ampun maaf sepanjang our friendship nih... Memang banyak pon salahnya kan.. Hehehehe~ 

Again... Happy Birthday Pepe!! ^__^ And, jangan lupa, USAHA TANGGA KEJAYAAN... ^__^

p/s: Siapa-siapa yang dah terberkenan kat dia ni, leh komen eh.. Haha... Dia mencarik jodoh gak cam cik Wardah... Erk?? Yeke.... Hehehehe

8 comments:

al_hakim said...

die duk ckp org len tua..kak mude lagi ek?keh2..=P

waRDah a.k.a QiQi said...

haha.. ceyt!! :p

mmg la lg tua dr cikgu... tp, kak wardah lg muda dr cik BFF nih.. kih3x.. :p

cik nurussalwa said...

sanah helwah kawan cik wardah :)
may Allah bless u two :)

and, tQ for dropping by my blog.. really appreciate it :D

salam ukhwah~

waRDah a.k.a QiQi said...

@cik nurussalwa... ^_______^

amiiin... :)

hehe... my pleasure! selama ni tak terfikir nk 'klik' nama tuh.. hehehe~

^____^

meh2 tangan nak salam, laga2 pipi.. kih3x.... :D

Izzatul said...

thanx qila.. ^__^ ...kite ske sangat...maafkan sume salah silap kite jugak...smg sume yg kamu cakap kat atas tu,,,kamu pon dapat gak,,,hehe....^____^

waRDah a.k.a QiQi said...

@izzatul...

amiiiinnn... ^_________^

sob3x.. trharu... hahaha~

FasiHaH SupiaN said...

alolo tomeynye.....

akak dah tua gak kan kak.haha

waRDah a.k.a QiQi said...

@fasihah

erk?? same je die ni ngan hakim......

yelah.. yelah... korang lagik muda~
layankan je~ :p

.:: Tinggalkan Debunga Di Sini ::.

Popular Posts

.:: Ding Dong ::.

Get widget here