Tuesday, June 28, 2011

... Terima Kasih untuk si Dia ...

Assalamu'alaikum... ^_^
Selamat petang semua!! Hikhik... Poyo je ceria... Padahal dalam hati gundah-gulana nih... Huhuuhuhu~
Okey, sebelum apa-apa, jom kita layan lagu kat bawah ni jap.... Mesti dengar sebelum baca ayat seterusnya!! ^_^



Dah puas dah?? Kalau belum puas lagik, sila tekan sahaja butang play sambil membaca yang seterusnya.. Huhuhu~ Kala dengar lagu ni, mesti tersedu-sedan menangis... Syahdu sangat bait-bait lirik lagu nih...

Paling tersentuh dekat part:
"Tapi aku khuatir, ketika menghadap-Mu.. Tidak pula pandai, beradab dengan-Mu... Aku mula bimbang, kalau aku derhaka... Dalam ketaatan...... Bukan rahmat dari-Mu yang ku dapat...." 
SobSob... Stroooooooooottt!! Apa nak cakap? Kadang-kadang kita tak sedar pon salah silap yang kita buat... Kalau pon tak melukakan orang lain, mesti efek kat diri sendiri jugak... Contohnya, makan banyak-banyak sampai kembung perut... Dah tu perut korang kan, mana plak orang lain nak terluka... Lainlah kalau yang korang makan kasi licin tu, orang lain yang punya... Kihkihkih.....

Hari ni, cik Wardah dapat teguran... Dari siapa?? Ntah.. Cik Wardah pon tak kenal dia siapa.... Nama dia pon cik Wardah tak tahu.... Tapi, teguran dia, sangat tertusuk kat hati ni.. Huhuhu~

SobSob.. Jadi, entri ni, special untuk si Dia yang cik Wardah tak kenal.. Hahaha... Anda tahu anda siapa.. ^_^

Yang paling utama.... Hamdan Lillah... Yang menemukan cik Wardah dengan insan-insan hebat ni.. Dari setiap mereka, banyak benda cik Wardah belajar.. Daripada seorang yang suka huha-huha, dah kurang sket dah huha-huha... Daripada yang suka melagho tak tentu pasal, dah banyak isi masa dengan benda-benda yang bermanfaat... Dan, daripada yang keras hati, dah jadik lembut hati... Skit je tak banyak.... Garang tetap garang!! Hahahaha~

Okeyh... Ini sahaja untuk petang ni.... Haha.. Dah tak ada kerja kat library ni sampai boleh wat entri mengarut ni.. Kehkehkeh... ^__^

p/s: Tak tahu siapa?? Okeh.. Okeh.. Bagi hint sket... ^_^ "Mengarut tu lah yang menghidupkan blog kamu.." Ahaaa!! Dah tahu?? ^_^

3 comments:

FasiHaH SupiaN said...

SIAPA???

al_hakim said...

memang huha-huha pun..=P

waRDah a.k.a QiQi said...

@fasihah..

kak pon tak tau.. huhuhu~

@hakim...

haah kan.. hanya hakim je yg tau huha-huha tuh kan?? hahahaha

.:: Tinggalkan Debunga Di Sini ::.

Popular Posts

.:: Ding Dong ::.

Get widget here