Saturday, June 11, 2011

... Bunga Cinta Di Dataran ...

Akak baju merah tu wat slack jep.. Huhuhu

Haa.. Kat mana ni? Kat mana ni??
Hehehe.. Ni kat Dataran Kemerdekaan Shah Alam sempena Showcase Amal Shuhada at-Taqwa...

Kenapa siang?? Sebab Wardah pegi masa rehearsal je.. Nak pegi yang real konsert mak tak bagi.... Sebab waktu malam.. Sedih jugak.....
Sedap gak diorang nyanyi live... (Jakun, macam tak pernah tengok.. :D)

Tapi yang ni ramai-ramai sekaligus.... Memang tak pernah la kan.. Kalo pernah pon, kat UIA je lah.. Huhu..
Len kali, wat la lagi konsert open air cam tu.. Huhuhu..
Boring-boring, leh la pergi tengok.. Hikhikhik... Bajet macam manager je... Huhuhu~

Tapi, dah pegi yang siang, kira dah memberi sokongan lah kan?? :D
Dah la memula salah tempat, dengan confident pulak tuh.. :D

Eh?? Ada bunga cinta pulak dekat sana??
Cewah... Cewah.... Gatai naaaa~
Hakhakhak...... Pelissssss~ Malu laahh.. Huhuhu

Satu je gambar ada, sebabnya, malu nak amik banyak-banyak... Kenapa nak malu?? Hahaha.... 
Tettt!! Biarlah yang tahu je faham... Adeh~

Dush! Dush! Lebih-lebih pulak perasaan tuh... Hahahaha~
Tu dah bukan perasaan, tapi, PERASAN!! 

Neway, walaupun satu jam sahaja, kira tebuslah 6tahun punya kan.. Hahaha~
Eh?? Apa tuh?? Hahaha~ Shhhh~ Rahsia..... ^_________^

p/s: Nyanyi-nyanyi lagi.... Bunga-bunga cinta indah bersemi di antara harap pinta pada-Nya.. Tuhan tautkanlah cinta di hati.. Berpadu indah, Dalam Mihrab Cinta......... ahaks!! Layan~ Layan~
^_____________________________^

3 comments:

shazni hj muda said...

waaaaaaaaaaa.........aku dpt teke wehh...tettttttttt...haha...how he is? kekeke :b

waRDah a.k.a QiQi said...

huhu~ yang indah itu cuma di mata.. di hati, Allah je yang tahu.. hahaha~

how? how? how? lets meet n story laaa~ hehehehe

FasiHaH SupiaN said...

cik qiqi.......sakit mata...wana merah.hehehehehehe

.:: Tinggalkan Debunga Di Sini ::.

Popular Posts

.:: Ding Dong ::.

Get widget here