Monday, June 27, 2011

... Tak Boleh Ke?? Cikfu Hakim Kata, Boleh Je ...

Assalamu'alaikum... ^__^

Hahaha.. pinjam nama Cikfu Hakim kejaaapppp....

Hari ni mood kemalasan sebanyak okeyh...
Apa-apa pon, entri ringkas je nih... Nak buat explanation sket... ^__^

Tengah hari tadi, usha jap Shoutbox macam biasa.... Then, terlihat ini:


Haa.. Korang nampak tak apa yang cik Wardah nak tunjuk?? ^_^

Cik Mish mengadu tak leh nak komen kat belog cik Wardah.. Hari tu pon, ada jugak cik Fasihah komen benda yang sama....
Meh-meh, cik Wardah explain... ^_^


Nampak tak kat gambar atas nih?? Footer entri post... Tak ada tulis 0 comment, or 2000 comments pon kan??

Padahallll, sebenarnya........ Ada comments tau kat entri tuh..... Cuba tengok gamba bawah ni...


Ada 3 comments kat situ... Cik Wardah pon pelik sebenar nya.. Kenapa ek jadik macam tuh??

Okey, kita pegi plak next picture....


Haaa... Ada kan tulis situ 4 comments???


Yang ni pulak 6 comments.....

Rupa-rupanya kan.... Bijak jugak belog cik Wardah ni.... Komen-komen yang bawah dari 4, dia tak klua pon tulisan bilangan komen tuh... Tapi, once bilangan komen tu reached 4, terus dia kelua.. Hakhakhak... Cik Wardah pon tak faham kenapa....

Cumanya, yang boleh cik Wardah cakap, kalau tak nampak tulisan 0 comments- 3 comments tuh, anda semua boleh lalukan cursor kat tempat kosong sebelah waktu entri tu dipost kan... Nanti muncullah tulisan tersebut... Hehehe~

Faham kan??

Atau pun, kalau tak berjaya jugak, klik aje dekat post title tuh... Nanti ada lah keluar dekat bawah entri tu, komen-komen, and klik kat tulisan 'Post comment'... Hehehe....

Okeh, itu sahaja.. Selamat Mencuba & Mengomen!! ^_^

p/s: Sedikit happy okeyh... Yang dinanti muncul hari ni... Walau cuma perasan sendiri.. Ahaks!! ^___^

6 comments:

FasiHaH SupiaN said...

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa boleh pun............................:)

al_hakim said...

haha..unik atau pelik?

waRDah a.k.a QiQi said...

@fasihah..

tQ fasihah.. tQ.. tQ... ^____^
lap u veli much!!! ^__^

cik nurussalwa said...

boleh dah..! :)

waRDah a.k.a QiQi said...

@hakim..

hahaha.. bleh lak lupa nak balas kat hakim.. :p

unik lorr~ yg pelik tu hakim.. :p

waRDah a.k.a QiQi said...

@cik nurussalwa..

hikhikhik... alhamdulillah.. yeay!!! ^________^

.:: Tinggalkan Debunga Di Sini ::.

Popular Posts

.:: Ding Dong ::.

Get widget here